4,5% ALC/VOL | 0,33l dobozban és 30/50l hordós kiszerelésben.

Aranylóan borostyános, 4,5%-os amber ale típusú sör, aminek színét egy különleges színező maláta okozza. Ízét, aromájának az amerikai komlók citrusos, és az angol komlók virágos illatos jegyei alkotják.

Beer geek

Üzlet az oroszokkal

As you might know, Russian troops were stationed in Hungary up until 1990. One of their barracks was near the town where our father was working as an agricultural engineer in one of the country’s many collectives, or co-operatives that had been formed through collectivization of land.

In socialist times, since everything belonged to the state, and everything belonged to everyone, there were a lot of creative ways of making money on the side.

This applied to Russian soldiers stationed here too, and selling fuel was a thriving business. Our father and a few friends teamed up and asked if they could supply some more fuel, than the normal 1-200 liters (25-50 gallons). The answer was yes, but the next time they met they were in for a bit of a surprise.

What they saw was a Russian army tanker truck followed by a heavy duty earth mover, which they didn’t really understand, until it started to carve a massive trench.

Then the soldiers parked the truck in the hole, covered it back so just a small tap was visible, and voilá

TOVÁBB A TÖRTÉNETEKHEZ

Kapcsolódó bejegyzések

Merchandise

Merchandise ON! Kedves Vásárlóink, Barátaink! Egyedi ajándéktárgy, vagy egy póló saját használatra kedvenc söröd mintájával – remek dolog. Esetleg egy igazi sörkóstoló pohár, amiből még nagyobb örömmel lehet fogyasztani. Mindezeket hozzáteheted a sörrendelésekhez, vagy csak úgy, rendelj magadnak vagy annak, akit megajándékoznál.

Explore

All Together Collab

Világméretű összefogás! Egy világméretű sör összefogásban veszünk mi is részt,  amit a Covdid-19 válság enyhítésére indítottak el. Célja a vendéglátóipar megsegítése. A projektet a New York-i Other Half Brewery indította el, felhívásként  sörgyárak számára, hogy lépjenek elő és vegyenek részt ebben az összefogásban. Megkaptuk a receptet azzal a kikötéssel, hogy a bevétel egy  bizonyosszázalékával támogatjuk…

Explore

A dobozos sör házhoz megy!

Kedves Emberek!   Mindannyian tudjátok, hogy a vendéglátás kényszerhelyzetben van. Ez kihat a beszállítókra, így ránk, a sörfőzdékre is. Elsődleges célunk, hogy megtartsuk a munkahelyeket hiszen egy csapat vagyunk és a járvány után szeretnénk tovább főzni a söröket. Ezért elindítottuk a dobozos sör házhoz megy mozgalmunkat. Egyszerű: válogass kedvedre a weboldalon, a dobozos söröket  6…

Explore