5,3% ALC/VOL | 0,33l dobozban és 30/50l hordós kiszerelésben.

Valójában el akarjuk kerülni az összeesküvés-elméleteket, ezért nyíltan bevalljuk, hogy Malátalé professzor bátran, de kissé agresszíven elkért (elvett) a Hajnali Sörfőzők Fruit Fantasies barackos-maracujás savanyú söréből. Mert kávét akart tenni ebbe a remek sörbe. Beletette.
Az eredménnyel nagyon  elégedett.
Ugyanis a kávé és a gyümölcsök íze egymással remek és boldog párt alkot – a savanyúságon szinte  végigsimít a kenyai, világos pörkölésű kávékülönlegesség.

Kapcsolódó bejegyzések

Merchandise

Merchandise ON! Kedves Vásárlóink, Barátaink! Egyedi ajándéktárgy, vagy egy póló saját használatra kedvenc söröd mintájával – remek dolog. Esetleg egy igazi sörkóstoló pohár, amiből még nagyobb örömmel lehet fogyasztani. Mindezeket hozzáteheted a sörrendelésekhez, vagy csak úgy, rendelj magadnak vagy annak, akit megajándékoznál.

Explore

All Together Collab

Világméretű összefogás! Egy világméretű sör összefogásban veszünk mi is részt,  amit a Covdid-19 válság enyhítésére indítottak el. Célja a vendéglátóipar megsegítése. A projektet a New York-i Other Half Brewery indította el, felhívásként  sörgyárak számára, hogy lépjenek elő és vegyenek részt ebben az összefogásban. Megkaptuk a receptet azzal a kikötéssel, hogy a bevétel egy  bizonyosszázalékával támogatjuk…

Explore

A dobozos sör házhoz megy!

Kedves Emberek!   Mindannyian tudjátok, hogy a vendéglátás kényszerhelyzetben van. Ez kihat a beszállítókra, így ránk, a sörfőzdékre is. Elsődleges célunk, hogy megtartsuk a munkahelyeket hiszen egy csapat vagyunk és a járvány után szeretnénk tovább főzni a söröket. Ezért elindítottuk a dobozos sör házhoz megy mozgalmunkat. Egyszerű: válogass kedvedre a weboldalon, a dobozos söröket  6…

Explore