lotus 2 2

6,5% ALC/VOL |  0,44l dobozban és 30/50l hordós kiszerelésben.

A nagysikerű Special Hop Happiness sorozat ötödik tagja Lotus komlóval készült, ami narancs, vanília, piros bogyós és trópusi gyümölcsök intenzív ízeit mutatja.

Tudjuk, hogy sokan szeretitek az ipákat, nektek szerettünk volna kedveskedni a desszertes trenddel- de csak finoman.

Ezért bourbon vaníliával megkínáltuk, laktózzal kavargattuk a sört, és elkészült egy olyan milkshake ipa, ami első kortyérzetében hozza a vaníliás krémességet, de utána megnyugtatja a komlórajongó elvtársakat 90-es IBU-val, amiről mindannyian tudjuk, keserű.

Így, hullámvasútként bontakoznak ki az ízek – egy vaníliás milkshake után egy erős ipa hangulat. Reméljük örültök ennek a kedveskedések!

Beer geek

Kapcsolódó bejegyzések

Merchandise

Merchandise ON! Kedves Vásárlóink, Barátaink! Egyedi ajándéktárgy, vagy egy póló saját használatra kedvenc söröd mintájával – remek dolog. Esetleg egy igazi sörkóstoló pohár, amiből még nagyobb örömmel lehet fogyasztani. Mindezeket hozzáteheted a sörrendelésekhez, vagy csak úgy, rendelj magadnak vagy annak, akit megajándékoznál.

Explore

All Together Collab

Világméretű összefogás! Egy világméretű sör összefogásban veszünk mi is részt,  amit a Covdid-19 válság enyhítésére indítottak el. Célja a vendéglátóipar megsegítése. A projektet a New York-i Other Half Brewery indította el, felhívásként  sörgyárak számára, hogy lépjenek elő és vegyenek részt ebben az összefogásban. Megkaptuk a receptet azzal a kikötéssel, hogy a bevétel egy  bizonyosszázalékával támogatjuk…

Explore

A dobozos sör házhoz megy!

Kedves Emberek!   Mindannyian tudjátok, hogy a vendéglátás kényszerhelyzetben van. Ez kihat a beszállítókra, így ránk, a sörfőzdékre is. Elsődleges célunk, hogy megtartsuk a munkahelyeket hiszen egy csapat vagyunk és a járvány után szeretnénk tovább főzni a söröket. Ezért elindítottuk a dobozos sör házhoz megy mozgalmunkat. Egyszerű: válogass kedvedre a weboldalon, a dobozos söröket  6…

Explore