4,5% ALC/VOL | 0,33l dobozban és 30/50l hordós kiszerelésben.

4,5 %-os, friss ízű, világos sör. Kevésbé komlózott, ízére sokkal inkább a malátásság jellemző, aminek eredménye egy nem túl keserű, könnyed ivósör, amit szívesen fogyasztunk. Bármikor.

Beer geek

SHARE.  Az egyik olyan projektünk, amire igazán büszkék vagyunk. Minden egyes korty sör  jobbá teszi a világot. Hogyan?  A sör eladásából származó haszon visszakerül a Jótékony Share csapatához, akik ügyelnek arra, hogy az éppen leginkább rászoruló emberekhez, szervezetekhez jusson el a pénz. Vegyétek, igyátok!

TOVÁBB A TÖRTÉNETEKHEZ

Kapcsolódó bejegyzések

Merchandise

Merchandise ON! Kedves Vásárlóink, Barátaink! Egyedi ajándéktárgy, vagy egy póló saját használatra kedvenc söröd mintájával – remek dolog. Esetleg egy igazi sörkóstoló pohár, amiből még nagyobb örömmel lehet fogyasztani. Mindezeket hozzáteheted a sörrendelésekhez, vagy csak úgy, rendelj magadnak vagy annak, akit megajándékoznál.

Explore

All Together Collab

Világméretű összefogás! Egy világméretű sör összefogásban veszünk mi is részt,  amit a Covdid-19 válság enyhítésére indítottak el. Célja a vendéglátóipar megsegítése. A projektet a New York-i Other Half Brewery indította el, felhívásként  sörgyárak számára, hogy lépjenek elő és vegyenek részt ebben az összefogásban. Megkaptuk a receptet azzal a kikötéssel, hogy a bevétel egy  bizonyosszázalékával támogatjuk…

Explore

A dobozos sör házhoz megy!

Kedves Emberek!   Mindannyian tudjátok, hogy a vendéglátás kényszerhelyzetben van. Ez kihat a beszállítókra, így ránk, a sörfőzdékre is. Elsődleges célunk, hogy megtartsuk a munkahelyeket hiszen egy csapat vagyunk és a járvány után szeretnénk tovább főzni a söröket. Ezért elindítottuk a dobozos sör házhoz megy mozgalmunkat. Egyszerű: válogass kedvedre a weboldalon, a dobozos söröket  6…

Explore