9% ALC/VOL | 0,75l üvegben

A technológia  lényegét a termeszeti törvények valódi működése alkotja. Mi is áhítattal figyeljük a spontán erjedési folyamatokat, az élő folyadék transzmutációját sörré.

Most négy 225 literes barrique hordónk van két éves merlot múlttal. A hordókat kétszer tervezzük használni, nagyjából ennyi idő alatt vesztik el boros jellegüket.

Az első kísérlet közel egy évig tartott,  már majdnem teljesen lezárult, palackban szénsavasodnak tovább az italok.

Transmutation sorozatok főpróbája egy vilagos, 4,5%koruli alapsörrel indult ami acéltartályokban alakult két hónapig. A hordókba közvetlenül a bor kiürítése után került  a sör, a maradék cukrot négy különböző gyümölccsel pótoltuk. Így friss cukor került a folyadékba táplálva a borból maradt mikroorganizmusokat, de a ráoltassal bejuttatott baciknak is jutott belőle. Az eredmény egy 6% -os ital lett, a gyümölcsöknek és az utóerjedésnek köszönhetően. Mi nem tudunk betelni vele. Gyönyörű palackokban kerül forgalomba, méltó ajándék sörkedvelő cimboráinknak, és a klasszikus sörtől távolabb álló inkább a pezsgő hangulatot kedvelő ismerőseink ajtórésébe is betehetjük lábunkat – további különleges sörökkel lepve meg őket.

Beer geek

IBU:

SRM:

PLATO:

MALÁTA(K):

KOMLÓ(K):

Kapcsolódó bejegyzések

Merchandise

Merchandise ON! Kedves Vásárlóink, Barátaink! Egyedi ajándéktárgy, vagy egy póló saját használatra kedvenc söröd mintájával – remek dolog. Esetleg egy igazi sörkóstoló pohár, amiből még nagyobb örömmel lehet fogyasztani. Mindezeket hozzáteheted a sörrendelésekhez, vagy csak úgy, rendelj magadnak vagy annak, akit megajándékoznál.

Explore

All Together Collab

Világméretű összefogás! Egy világméretű sör összefogásban veszünk mi is részt,  amit a Covdid-19 válság enyhítésére indítottak el. Célja a vendéglátóipar megsegítése. A projektet a New York-i Other Half Brewery indította el, felhívásként  sörgyárak számára, hogy lépjenek elő és vegyenek részt ebben az összefogásban. Megkaptuk a receptet azzal a kikötéssel, hogy a bevétel egy  bizonyosszázalékával támogatjuk…

Explore

A dobozos sör házhoz megy!

Kedves Emberek!   Mindannyian tudjátok, hogy a vendéglátás kényszerhelyzetben van. Ez kihat a beszállítókra, így ránk, a sörfőzdékre is. Elsődleges célunk, hogy megtartsuk a munkahelyeket hiszen egy csapat vagyunk és a járvány után szeretnénk tovább főzni a söröket. Ezért elindítottuk a dobozos sör házhoz megy mozgalmunkat. Egyszerű: válogass kedvedre a weboldalon, a dobozos söröket  6…

Explore